Wisseling fractievoorzitterschap

In gezamenlijk overleg met het bestuur van KIJK!!! is besloten dat Gea Meijers per 1 maart 2024 het fractievoorzitterschap van Andreas Pohle zal overnemen.

Vandaag neemt Gea Meijers het fractievoorzitterschap van Andreas Pohle over. Wat is hier de reden van? In gezamenlijk overleg met het bestuur van KIJK!!! is dit besloten. We zitten nu bijna twee jaar in deze raadsperiode; volgend jaar zullen partijen en ook KIJK!!! zich gaan voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen. Gea Meijers is een aantal jaren actief bij de fractie en in 2022 gekozen in de raad. Ze is nu helemaal klaar en enthousiast om het stokje van Andreas Pohle over te nemen. Ze heeft ook al veel politieke ervaring opgedaan als lobbyist rond Europees handelsbeleid.

Vanuit onze eigen politieke insteek, vergelijkbaar met die van GroenLinks, PvdA en D66, blijven we bijdragen aan de gemeente Meerssen. Dat doen we als fractie samen met onze burgerraadsleden. En daar werken we elke raadsvergadering aan in zorgvuldigheid, iets waar de burgers van Meerssen op kunnen blijven rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.