Verkiezingen 2022

Verkiezingsprogramma KIJK!!! 2022-2026
Kandidatenlijst KIJK!!! 2022-2026

Nieuwe Rubriek: De Vragen met KIJK!!!
Herindeling versus zelfstandigheid
Sluiting van Maastricht Aachen Airport
Realistische woonplannen, motie door KIJK!!! ingebracht
KIJK en OZB
KIJK in actie


Diversen
KIJK!!! Verkiezingsposter
Dubbel interview met wethouders Gerard IJff en Peter Hovens
Lijstnummer en kandidaten KIJK!!! bekend: weer nummer 4
KIJK!!! Verkiezingsprogramma 2022-2026 op hoofdlijnen

Videos
Wat levert op KIJK!!! stemmen op?, KIJK!!! voor meer woningen, Progressief, Sociaal, Groen, Gea Meijers prioriteiten bij KIJK!!!, KIJK!!! introduceert Torben Mulder, KIJK!!! in actie met aanplanten: videoboodschap van lijsttrekker Andreas Pohle, KIJK!!! introduceert: videoboodschap Jack Giesen

Wie had vier jaar geleden gedacht dat delen van de gemeente Meerssen onder water zouden komen te staan? Dat een wereldwijde pandemie ons sociale leven gedurende jaren zo drastisch zou beperken. En dat de kosten van wonen en dagelijks leven zo zouden stijgen?

We moeten hoognodig klimaatverandering, de wooncrisis, armoede en groeiende ongelijkheid aanpakken, ook in de gemeente Meerssen. En onveranderd geldt dat inwoners van Meerssen moeten kunnen verwachten dat de gemeente zorgt voor een veilige, prettige, en gezonde omgeving.

KIJK!!! kijkt verder dan de dag van vandaag. Veel inwoners willen een socialer en groener Meerssen. Wij werken graag met u samen om dat te bereiken.

Wij verenigen de politieke waarden van PvdA, GroenLinks en D66 en brengen die samen in de lokale politiek. Alleen samen kunnen we de puzzel van de toekomst van Meerssen leggen. Daarom heeft KIJK!!! gekozen voor het puzzelstukje als centraal element van haar campagne.

Heeft u idee├źn voor ons programma of wilt u ons ondersteunen in het zichtbaar maken van een progressief, sociaal en groen geluid? Neem contact met ons op: contact@kijkmeerssen.nl, 06-46461075 (Gea Meijers).


Onze standpunten bij de vorige verkiezing en artikelen over de raadsperiode 2018-2022

Lees hier ons vorige verkiezingsprogramma 2018-2022 en meer over de vorige verkiezingen

Terugblik naar raadsperiode 2018-2022