Andreas Pohle gekozen tot lijsttrekker KIJK!!! verkiezingen gemeenteraad

Op 14 december hebben de leden van KIJK!!! Andreas Pohle, de huidige fractievoorzitter, unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma worden eind januari bekend gemaakt. Andreas Pohle kijkt er naar uit om met de kandidaten van KIJK!!! aan de slag te gaan voor een nieuwe raadsperiode: “Ons team brengt een verscheidenheid van ervaring samen die erg belangrijk is voor de raad. Er zijn diverse verkiesbare leden met (burger)raadservaring, ook opgedaan buiten de gemeente Meerssen”. 

De strijd tegen wateroverlast en andere milieuvraagstukken zijn nog lang niet over. Andreas Pohle (links op foto) gaat samen met de kandidaten van KIJK!!! zich hard maken voor een progressief, dynamisch en meer duurzaam Meerssen:

Deze bijzondere gemeente verdient een kwalitatief sterk gemeentelijk bestuur en organisatie die haar inwoners goede voorzieningen aanbiedt, burgers betrekt bij het beleid en de vitaliteit van wonen, verenigingen, gemeenschap en cultuur in stand houd en verbetert. Samenwerking met burgers in Meerssen en met overheden buiten Meerssen zijn daarbij essentieel”. 

Reacties zijn gesloten.